Get Adobe Flash player
Címlap Megrendelőinknek

Megrendelőinnek - Antitoxin Kft - Kártevő,- rovar- és rágcsálóírtás

Megrendelőinknek

Tisztelt Megrendelő !

Rovar- és rágcsálóirtó valamint fertőtlenítő takarítás és faanyagvédelmi szolgáltatásaimat egyaránt ajánlom mindazon magánszemélyek, társasházak, irodák, üzemek, raktárak, HACCP körben tevékenységet végzők egészségügyi és oktatási intézmények, és bárki számára, akinél a rovarok, rágcsálók és fakártevők megjelenésükkel problémát okoznak és mindazok számára is, akik meg kívánják előzni e kellemetlenkedők megjelenését.

Bízom benne, hogy a fent említett szolgáltatásaim európai szinten, korszerű és hatékony technológiák és hatóanyagok alkalmazásával az Ön – Önök számára is tökéletes eredményt biztosító megoldást kínálnak.

ROVARIRTÁS-RÁGCSÁLÓÍRTÁS: 100%-os eredményességgel, -a legkorszerűbb technológiák és a legkorszerűbb irtószerek alkalmazásával, -a környezetben élő emberek

(és háziállatok) biztonságának szem előtt tartásával, kultúrált, tiszta munkavégzéssel azonnal vagy rövid határidővel,- garancia vállalásával.

A zárt területeket a legrövidebb időn belül mentesítem a rágcsálóktól a szabad területeken pedig minimálisra szorítom le jelenlétüket.

Méregmentes- és mérgezett csalétekkel garantálom a környezetben élő emberek, házi- és haszonállatok tökéletes biztonságát. Kiváló hatóanyagokkal a zárt helyszíneket rövid időn belül mentesíteni tudom a jelenlévő egerektől, patkányoktól. Ezt követően pedig akár folyamatosan is fenntartom a rágcsálómentes állapotot. Nyitott területeken a tűrési küszöbszint/határérték alá szorítom a rágcsálók jelenlétét.

...rövid időn belüli mentesítés

...biztonságos és körültekintő kihelyezés

...szennyeződésmentes technológia

 

 állattartó telepek            magánszemélyek 

 takarmánykeverők        társasházak

 magtárak                        irodák,

 ipari létesítmények        üzemek, raktárak

 települések,                   egészségügyi és oktatási intézmények

 egér- és patkányirtása, és rovarirtása  és fertőtlenítés

 

Az állattartó telepek higiéniája és a lakossági kártevőirtás fontos találkozási pontja a rágcsálóirtás. Az elsődleges feladat a fertőzöttség megszüntetése, azaz a mentesítés, majd a mentesség fenntartása, azaz a rágcsálók megtelepedésének megakadályozása.

Mentesítés:

A mentesítés időtartama 3 hónap. Első alkalommal az eszközök (patkányetető láda, prizma) kihelyezése mellett a búvóhelyek, járatok felderítése és kezelése ( paraffinos koronggal, kockával stb. patkányirtó porozószerrel) történik meg, majd a visszaellenőrzés, vagyis az etetőhelyek karbantartása, mindaddig míg a fertőzöttség meg nem szűnik. A pontos munkához szükséges a fertőző gócok, góctérkép kialakítása.

Mentesség fenntartása:

Állattartó telepeken évente négy vagy kettő alkalommal (egy tavaszi, egy őszi időpontban) az etetőhelyek felújítását, a búvóhelyek, járatok felkutatását és kezelését tartalmazza.

Lakott területeken / Ipari terület parkok:

  • Évente négy-kettő alkalommal megelőző jellegű rágcsálóirtást kell végezni mindazon helyeken, ahol a rágcsálók megtelepedésének és elszaporodásának veszélye – a hely jellegétől, az ott folyó tevékenység természetéből eredően – fokozott mértékben fennáll, tekintet nélkül arra, hogy ott az adott időben észlelhető-e rágcsálóártalom vagy sem (élelmiszer üzem, étterem, szemétlerakó hely, stb.)
  • Az érintett lakosság, illetve intézmények,üzemek bejelentésein alapuló intézkedések, melyek biztosítják, hogy az újból jelentkező, vagy lappangó rejtett patkánygóc azonnal az irtást végrehajtók tudomására jusson, hogy a rágcsálók még elszaporodásuk és szétszóródásuk előtt kiirthatók legyenek. (információs ellenőrző rendszer)
  • Az előzőekkel párhuzamosan a mentesített terület egyes pontjain, - ahol a beáramlás valószínűsége a legnagyobb – de főként a város határában ún. „védőgyűrű” alakítandó ki, mely alkalmas a különböző úton bevándorló patkányok elpusztítására, mielőtt azok tartósan megtelepednének.

HACCP rendszerét alkalmazó vállalkozások részére kínálom.

…az OEK előírásai szerint kidolgozott rovar- és rágcsálómentesítési programcsomagomat

A HACCP csomagomban olyan teljes körű szolgáltatást kínálok, mellyel Ön jelentős anyagi terhek vállalása nélkül, folyamatosan...

… teljes mértékben eleget tesz a hatósági előírások betartásának

… biztonságban van az egészségügyi kártevőkkel szemben

Külön költség felszámítása nélkül az előírások szerinti teljes dokumentációt elkészítem.

Rágcsálóirtás korszerű szerelvényekkel és biztonságos hatóanyagokkal. Korszerű műanyag szerelvények hosszú élettartamúak,strapabíróak és biztonságosak. Programomban méregmentes csalétkek használatával kísérem figyelemmel a terület rágcsáló mentességét, csak esetleges megjelenésük esetén alkalmazom a nagyhatású mérgezett csalétkeket.

BIZTONSÁGOT ÉS HIGIÉNIÁT

HACCP ügyfélkörben alkalmazott hatóanyagok összetételük és az alkalmazott technológia jóvoltából is biztonságosak, ezért a vendégek és a dolgozók körében nem fordulhat elő a hatóanyagok által okozott - toxikus vagy dermikus - megbetegedés, mérgezés.

Kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy hatóanyagok ne kerüljenek olyan területekre/felületekre, melyekkel az emberek és az élelmiszerek közvetlenül érintkezésbe kerülhetnek. Gondoskodok a kezeléskor esetlegesen keletkezett hulladékok maradéktalan összegyűjtéséről és elszállításáról.

a fertőtlenítő takarítás területén

Halálesetek utáni fertőtlenítő takarítás.
Vér és egyéb szennyeződések eltakarítása és fertőtlenítés. Balesetek helyszínén fertőtlenítés.
Kiköltöztetések utáni takarítás és fertőtlenítés. Járművek külső-belső fertőtlenítése.
Galamb és más madár tetemek és ürülék eltakarítása, a terület fertőtlenítése.
Ipari takarítások, fertőtlenítések Épületek külső - belső takarítása fertőtlenítése.

Hulladéktároló és hulladéktovábbító rendszer fertőtlenítés. Munkavédelmi lábbeli fertőtlenítés
Kórházi intézmények, épületek takarítása, helyiségek fertőtlenítése.

Mozik, színházak, konferenciatermek, termek légtér és  berendezések használati tárgyak felület kezelése fertőtlenítése.
Immunszupresszált betegek ( immunhiányos, immungyenge, szerv átültetés utáni állapot, stb.) lakásának légfertőtlenítése.
Egyéb helyiségek, területek légfertőtlenítése. Árvíz sújtotta területek fertőtlenítése.
Minden más fertőtlenítést igénylő munka!

TELJESKÖRŰ GARANCIA

Az elvégzett munka minőségére és hatékonyságára a kezelések gyakoriságától és a környezet jellemzőitől függően, kezelésenként 2-3 hónap garanciát vállalok (évente 4 vagy ennél több kezelés esetén garancia vállalásunk a szerződéses időtartam alatt mindvégig folyamatos).

Felelősséget vállalok az általam készített dokumentáció hatósági előírások szerinti megfeleléséért. Munkám során kizárólag a hatóságilag (OEK) engedélyezett, környezetbarát hatóanyagokat használok fel, alkalmazott technológiák megfelelnek az élelmiszerbiztonsági előírásoknak.

GARANCIA VÁLLALÁS

...minden elvégzett munka után garanciát vállalok  Garancia vállalás kiterjed...

...az elvégzett munka minőségére és hatékonyságára.

...munkavégzés során a biztonságtechnikai és környezetvédelmi előírások maradéktalan betartására.

Megfelelő minőségű és mennyiségű hatóanyagokkal történő munkavégzésre (kizárólag az illetékes szakhatóság által engedélyezett hatóanyagokat használom).

Garancia vállalásom időtartama a kezelés típusától (milyen kártevő irtását végzem el), a kezelt terület és környezetének jellemzőitől, valamint a megrendelés jellegétől (eseti vagy szerződés szerint ismétlődő) függően eltérő.

Eseti megrendelésre elvégzett kezelésekre általában 2 - 3 hónap garanciát vállalok.

Szerződés szerint ismétlődő kezelésekre a kezelések gyakoriságától is függően általában legalább 3 hónapos vagy a szerződéses viszony teljes időtartamára kiterjedő garanciát vállalok.

A kártevők jelenlétének teljes megszüntetésére és a kártevőmentes állapot folyamatos fenntartására, illetve bizonyos esetekben jelenlétük tűrési határérték alá szorítására és ezt követően folyamatosan ezen határérték alatt tartására megrendelések esetén felelősségem kiterjed: A garancia vállalás időtartamát minden esetben a szerződés kötést, illetve a munkavégzést megelőzően egyeztetem megrendelőimmel.

 

Hancsicsák József

vezető

 

ANTITOXIN Kft.                                                                                    

2800 Tatabánya Sárberki Ltp. 130.

Telefon: 06-34/318-745   /  20-211-9600

E- mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.